• Contact

    Contact

Vakondersteuning

Loop je achter bij een vak, of wil je extra ondersteuning omdat je moeite hebt met een vak, dan kan bijles de oplossing zijn. Leerlingen kunnen zich aanmelden voor alle vakken. Een Upgrade docent staat klaar om aan de slag te gaan!

Upgrade werkt met pakketten van 6 uren. Dit omdat een minimum van 6 uren noodzakelijk is om eventuele vooruitgang te boeken. U bestelt een tegoed in uren, die u inruilt voor tijd uit de agenda van uw persoonlijke Upgrade docent. 

Wanneer een Upgrade docent bijles heeft gegeven aan de leerling, wordt door ons de bijles online ingevoerd. Voor iedere ingevoerde bijles ontvangt u een email om deze online te bevestigen. Door deze continue feedback probeert Upgrade het thuisfront te stimuleren om de ondersteuning thuis aan de keukentafel bespreekbaar te maken. In uw account kunt u het overzicht van gegeven bijlessen zien, uw tegoed bekijken en ook pakketten bijbestellen.

Wanneer?

De leerling en de Upgrade docent maken onderling afspraken wanneer ze aan de weg gaan timmeren. Met spoed aan de slag met een schoolexamen? Geleidelijk wiskunde bijspijkeren? Geen probleem. Onze Upgrade docenten zijn flexibel en waken op de continuïteit van de ondersteuning.

Op locatie

Vakondersteuning wordt in eerste instantie altijd gehouden op de vertrouwende omgeving van de leerling, de middelbare school zelf. Upgrade heeft lokalen tot zijn beschikking waar we in alle rust kunnen werken. In overleg kan er met uitzondering worden geregeld dat de bijles op een andere locatie plaats zal vinden. 

Vrijblijvend

Vakondersteuning aanvragen is volledig vrijblijvend. Mocht de leerling na het eerste uur van het pakket zich bedenken, dan storten wij probleemloos uw geld terug. 

Kwalitatieve ondersteuning aanbieden begint met een stevige fundering van vertrouwen. Vertrouwen tussen de Upgrade docent en de leerling, maar ook het vertrouwen tussen Upgrade als organisatie en uw middelbare school. Door de relatie die wij opbouwen met de middelbare school is bij iedere mentor en teamleider bekend wie ondersteuning volgt. Op die manier zijn persoonlijke valkuilen van leerlingen onder de aandacht van vak- en Upgrade docent.

Leerlingen vinden het in het algemeen lastig om te erkennen dat ze een probleem hebben bij een vak. Upgrade creëert een vertrouwelijke omgeving op bekend terrein om deze problemen aan te pakken. Ons eind doel is om kennis over te dragen, om te ondersteunen en om structuur aan te brengen in de werkwijze van de leerling.Heeft u een vraag over de werkwijze van Upgrade? Neem dan gerust contact met ons op!