• Contact

    Contact

Pakketten Informatie

Upgrade werkt met pakketten van 6 uren. Dit omdat een minimum van 6 uren noodzakelijk is om eventuele vooruitgang te boeken. U bestelt een tegoed in uren, die u inruilt voor tijd uit de agenda van uw persoonlijke Upgrade docent. In uw account kunt u overzichtelijk uw tegoed zien en pakketten bijbestellen.

Wanneer uw tegoed bijna op is, krijgt u automatisch een mail met een herinnering. Het standaard ‘Pakket 1 leerling’ geeft u beschikking tot 6 uren.

In de meeste gevallen werken we met één op één ondersteuning. Het komt echter ook voor dat twee of drie leerlingen met dezelfde problemen vastzitten bij een vak en graag samen aan het werk willen. In dit geval kiest u het ‘Pakket 2 leerlingen’ of 'Pakket 3 leerlingen'. De leerling met wie u gaat samen werken moet zich ook registreren op de website en hetzelfde pakket aanvragen. Wij verwerken de aanvragen en zorgen dat een Upgrade docent in klein groepsverband met jullie aan de slag gaat.

Nieuw! Upgrade geeft naast bijlessen ook Examentraining. Voor meer informatie over deze trainingen gaat u naar de Examenondersteuning pagina.

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht van de pakketten.

Heb je dringend hulp nodig voor het komende School Examen? Dan zouden 6 uren bijles het verschil kunnen maken. In dit geval kies je voor het ‘Pakket 1 leerling’.

Zit je samen met je klasgenoot in de knoop voor een vak? Samen sta je sterker en kun je gemotiveerd werken. In dit geval kies je voor het ‘Pakket 2 leerlingen’ of ‘Pakket 3 leerlingen’.

Gaat het in de les bij Wiskunde wat te snel? Dan kunnen een aantal uren extra aandacht er voor zorgen dat deze differentie wordt weggewerkt. In dit geval kies je ook voor het ‘Pakket 1 leerling’.

Heeft u een vraag over de werkwijze van Upgrade? Neem dan gerust contact met ons op!