• Contact

    Contact

Examenondersteuning

Naast reguliere vakondersteuning verzorgt Upgrade ook examenondersteuning in klein groepsverband aan examenklassen. Tijdens deze examentrainingen worden oude examens behandeld. Er kan echter ook gefocust worden op specifieke probleempunten of onderwerpen. Leerlingen ontwikkelen vaardigheden door een eerdere confrontatie met de andere invalshoek van examenvragen. Upgrade werkt met studenten die gezien kunnen worden als ervaringsdeskundigen wat betreft het halen van het eindexamen. De kleine groepen zorgen ervoor dat er ook gefocust kan worden op specifieke probleempunten of onderwerpen. Upgrade biedt examentraining aan in alle vakken voor examenleerlingen van het VWO, HAVO en VMBO.

Meer informatie over de examentrainingen van Upgrade volgt wanneer deze naderen in januari 2019.

Door de persoonlijke begeleiding kan een leerling zijn of haar eigen valkuilen opzoeken. De progressie van de leerling bepaalt waar hij of zij zich bevindt in een oefenexamen.

Exacte vakken krijgen een andere aanpak dan bijvoorbeeld examentraining Engels. Bij exacte vakken hebben leerlingen vaak een persoonlijk specifiek obstakel. Deze problemen hebben meer individuele begeleiding nodig.

In een examentraining Engels worden enkel leesteksten klassikaal behandeld. De groep gaat vraag voor vraag door een tekst heen. Probleempunten zijn hier doorgaans leerzaam voor de gehele groep.

Heeft u een vraag over de werkwijze van Upgrade? Neem dan gerust contact met ons op!